Nieuws

Laatste stand van zaken

Via deze pagina willen wij U graag op de hoogte houden met nieuws over biologisch en bacteriologisch onderzoek in het algemeen en Immolab in het bijzonder.

 

Augustus 2014 - Legionella Congres in oktober 2014

Op 30 october 2014 organiseert de Stichting Veteranenziekte een congres voor ketensamenwerking Legionellapreventie 2014 "Sterker dan de sterkste schakel". Zie onder de flyer van het congres:

 

Maart 2013 - Kennis delen en vermenigvuldigen: ISSO-Kennispartner

ISSO

Als kennispartner van ISSO wil Immolab B.V. zich profileren op het gebied van kwaliteit. ISSO kennisinstituut voor de installatiesector.

‘Als bedrijven zich als Kennispartner aan ons verbinden, versterken we elkaar wederzijds,‘ zegt Anneli van Kleven-Pijpers, marketing en communicatiecoördinator van ISSO. ‘Een van de doelstellingen van ISSO is de kwaliteit van de installatiesector structureel op een hoger niveau te brengen. Daar draagt het concept van Kennispartners als platform aan bij. Kennispartners kunnen laten zien dat ze staan voor kwaliteit.

De kennis en ervaringen van onze Kennispartners wisselen we uit en verwerken we in onze producten; daar is de hele sector mee geholpen. Daarnaast worden Kennispartners op speciale informatiebijeenkomsten als eerste op de hoogte gesteld van (actuele ontwikkelingen in) ISSO-projecten en over regelgeving.’ Lees meer...

 

Mei 2012 - KWF Kankerbestrijding

KWF

1 op de 3 mensen krijgt kanker. Per uur krijgen tien mensen de diagnose kanker. Zou het niet mooi zijn als kanker niet langer een dodelijke ziekte is? KWF doet er alles aan om deze droom waar te maken. Daarvoor is veel wetenschappelijk onderzoek nodig. En onderzoek kost geld. Immolab B.V. maakt als donateur periodiek een vast bedrag over. Hierdoor kan Immolab B.V. gericht een actueel onderzoeksproject financieel steunen.

 

April 2012 - AFAS ERP Software

AFAS

Immolab maakt gebruik van AFAS ERP Software. De visie is dat alle administratieve processen volledig geautomatiseerd zijn in één en hetzelfde softwarepakket. Daardoor heeft Immolab altijd volledig inzicht in de bedrijfsvoering en is het in staat om de klantgerichtheid te vergroten. Lees meer...

 

Maart 2012 - Accreditatie

Op 29 februari 2012 ontving Immolab B.V. officieel van de Raad voor Accreditatie (RvA) het accreditaat voor monsterneming en veldmeting, zoals nauwkeurig verwoord in de scope bij het accreditaat. Immolab B.V heeft aangetoond in staat te zijn om voor de genoemde verrichtingen op technisch bekwame wijze, valide resultaten te leveren en te werken volgens een kwaliteitsmanagementsysteem op basis van de strenge eisen voor competentie in NEN-EN-ISO/IEC 17025 om hiermee de kwaliteit van Immolab B.V. continu te waarborgen.

 

November 2008 - Verhuizen

Met gepaste trots willen wij U mededelen dat we zijn verhuisd naar een nieuwe locatie in Krimpen a/d IJssel. We zijn geleidelijk uit ons jasje gegroeid en willen nu onze activiteten uitbreiden op ons nieuwe adres. Hier is voldoende ruimte voor onze medewerkers en zijn wij beter in staat om onze klanten te ontvangen. Nieuwsgierig naar ons nieuwe onderkomen? Wij zijn te vinden op:

Rotterdamseweg 56

2921 AP

Krimpen a/d IJssel

 

Ga naar de Contact-pagina voor een uitgebreide routebeschrijving