Duurzaam ondernemen

Purus is onderdeel van een netwerkorganisatie met van nature duurzame genen

Bij Sansidor bouwen we aan veilige en gezonde omgevingen. We zijn een netwerkorganisatie met duurzame genen. Met wie van ons je ook samenwerkt; maatschappelijk verantwoord ondernemen is een kernwaarde. Dat zie je vooral terug in onze dienstverlening.

Onze bijdrage aan een duurzame wereld

De wereld evolueert. De (technologische) ontwikkelingen gaan snel. Mooi, want het maakt onze maatschappij alleen maar intelligenter, mobieler, meer verbonden en duurzamer. Bij Sansidor dragen we iedere dag heel bewust bij aan een betere wereld. We zetten ons in voor schoon (drink)water, schone lucht, veilige en asbestvrije gebouwen/omgevingen en brandveilige gebouwen en veilig voedsel en drinken.

De maatschappelijke rol van Purus

Purus heeft als belangrijkste opgave het voorkomen dat mensen (zeer ernstig) ziek worden door het innemen van bacteriën en virussen. Dagelijks reinigen wij installaties secuur en controleren deze vervolgens om zeker te zijn dat mensen hierdoor niet ziek worden. Onze technische aanpassingen en keerklepcontroles zorgen er voor dat er geen verspilling plaatsvindt van schoon drinkwater.

Door de installaties van onze klanten up-to-date te houden besparen we energie en voorkomen we warmteverlies. Ons inkoopbeleid richt zich op de meest duurzame producten en we proberen verspilling te minimaliseren.

Een greep uit onze klanten

Onderstaand een kleine selectie uit de opdrachtgevers waar we voor mogen werken.