TOEKOMSTIGE COLLEGA’S

Jouw enthousiasme, onze aanvulling

Op deze pagina verwelkomen we onze toekomstige nieuwe collega’s. Natuurlijk communiceren we met potentiële nieuwe collega’s op veel verschillende manieren, via advertenties, via de website van Sansidor en social media. Op deze pagina spelen we in op toekomstig talent voor Immolab. Sluit dit niet aan bij wat je zoekt of wilt, no worries, kijk dan op onderstaande button voor vacatures elders in onze organisatie.

Enthousiasme en interesse in water- en luchtkwaliteit als basis

Immolab is een onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van water- en luchtkwaliteit, waarbij onze corebusiness Legionellapreventie en het onderzoeken van de luchtkwaliteit op locaties is. Onze technische collega’s verrichten zelf de monsternames,  voeren de controles van keerkleppen uit of of adviseren over (technische) vraagstukken van onze opdrachtgevers. Affiniteit hiermee en een pragmatische insteek zien we dan ook als belangrijke eigenschappen.

Wat bieden we?

Omdat we onderdeel van een groep zijn hebben we zowel intern als extern doorgroeimogelijkheden. Maar de ervaring leert dat onze collega’s binnen Immolab over het algemeen lang aanblijven en hun vak blijven uitoefenen binnen Immolab! We hebben een goede basis als het gaat om voorwaarden en afspraken/regelingen en met de hulp van Sansidor kunnen we professioneel ondersteuning op personeelszaken, werving, aanname en begeleiding bieden waar nodig.

Onze werkwijze

Ons kantoor staat aan de Rotterdamseweg 56 in Krimpen aan den IJssel, dit kantoor vormt het hart van de organisatie. Onze uitvoerende technische collega’s en adviseurs werken landelijk en gebruiken het kantoor veelal als centrale uitvalsbasis. Onze stijl is pragmatisch, dicht op de klant en het leveren van kwaliteit staat op de eerste plaats. Een leuk, enthousiast en kwalitatief kundig team is waar je onderdeel van kunt worden.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging en leuke baan? Onderstaand zie je eventueel functies die we op dit moment hebben. Staat er geen functie open of net niet wat je voor ogen hebt, schroom niet alsnog contact met ons op te nemen om je gegevens of sollicitatie achter te laten, wie weet wat de toekomst brengt!