Administratief Medewerker Sales

Ben jij die administratieve topper voor onze sales afdeling? Lees dan onderstaande vacature en reageer via onderstaande button.

Functie omschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie en maak jij jezelf onmisbaar met jouw drive en organisatorisch talent? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons salesteam zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker.

In deze functie ben je de spil tussen commercie, de interne organisatie en onze opdrachtgevers.  Je ondersteunt de accountmanagers en adviseurs door het uitwerken van calculaties tot offertes. Daarnaast beheer je de lopende contracten en moeten analyserapporten  worden gecommuniceerd met de klant. Hierbij is het van groot belang dat alles correct in ons geautomatiseerde systeem wordt verwerkt, zodat het hele traject vanaf het invoeren van de werkzaamheden tot aan de facturatie vlekkeloos verloopt. Hier komt jouw nauwkeurigheid goed van pas.

In de tussentijd staat de telefoon ook niet stil en sta je onze (potentiële) opdrachtgevers professioneel te woord. Daarbij weet jij je hoofd koel te houden. Gelukkig zijn er ook rustigere momenten en kan het voorkomen dat je een uurtje bezig bent met het verzendklaar maken van onze artikelen uit de webshop. Kortom, een leuke job met variatie. Je komt te werken in een klein en informeel team waar samen wordt gelachen. Op termijn zal je ook commerciële (administratieve) werkzaamheden uit gaan voeren om de Accountmanagers nog beter te kunnen ondersteunen.

DIT GA JE DOEN ALS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER SALES

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en werkt met zo’n 14 collega’s op kantoor in Krimpen aan den Ijssel;
 • Verwerken van offertes (je denkt mee en kijkt naar verbeteringen bij offertes) en calculaties;
 • Verwerken van werkorders en opdrachten zodat er enerzijds werkzaamheden ingepland kunnen worden en anderzijds gefactureerd kan worden;
 • Aanmaken en verwerken van gegevens in onze ERP-systemen (Installworks, Legionelladossier);
 • We hebben een webshop met legionellaproducten. Jij zorgt voor de inkoop van de producten en het verzenden van de bestellingen.

DIT KRIJG JE ALS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER SALES

 • Een fulltime salaris tussen de €2.350,- en €2.850,- bruto per maand, op basis van kennis en ervaring;
 • 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;
 • Leasefiets regeling met een korting van gemiddeld 33%;
 • Voordelig sportabbonnement met korting voor jou en jouw gezinsleden;
 • Reiskostenvergoeding van 0,21 cent per kilometer;
 • Goede pensioenregeling via Allianz;
 • Een leuke werkplek met fijne collega’s én elke week vers fruit op kantoor!

DIT BRENG JE MEE ALS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER SALES

Je hebt een proactieve werkhouding, kunt uitstekend communiceren en je weet onze accountmanagers en adviseurs vanaf kantoor op de juiste manier te ondersteunen. Samenwerken en successen vieren doe je graag samen met je collega’s.

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar;
 • Ervaring als commercieel medewerker binnendienst, administratief medewerker of backoffice medewerker. Ervaring bij een MKB-bedrijf is een groot pluspunt;
 • Je bent klantvriendelijk en communicatief vaardig, je kunt goed omgaan met zowel collega’s als klanten;
 • MS office kent geen geheimen voor jou.

Over Immolab

Immolab is gespecialiseerd in bacteriologisch-, chemisch- en fysisch onderzoek van water- en luchtinstallaties. Immolab maakt onderdeel uit van de Sansidor groep, een netwerk van professionele bedrijven die actief zijn op het gebied van water, lucht, infectiepreventie, elektra en gebouwinspecties. Bij Immolab werken in totaal zo’n 40 medewerkers, in zowel de binnen- als buitendienst.

Interesse?

Ben jij een echte regelaar, vol energie en toewijding én klaar om de uitdaging aan te gaan? Dan willen we jou graag ontmoeten! Solliciteer vandaag nog en wie weet word jij onze nieuwe Administratief medewerker. Voor vragen kun je contact opnemen met onze Recruiter Lilian Latul via vacatures@sansidor.nl.

Ben jij de perfect fit?

Solliciteer hier dan direct

Deel deze vacature:

Een greep uit onze klanten

Onderstaand een kleine selectie uit de opdrachtgevers waar we voor mogen werken.