Keerklep controleur

Ben jij technisch onderlegd en heb je ervaring met het werken aan (drink)waterinstallaties?

Functie omschrijving

Ben jij technisch goed onderlegd en heb je bij voorkeur ervaring met het werken aan (drink)waterinstallaties? Heb je oog voor detail en zet je graag die extra stap om oplossingen te vinden en kwaliteit te leveren? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou als Keerklep controleur!

DIT GA JE DOEN ALS KEERKLEP CONTROLEUR

Als Keerklep controleur ben je het visitekaartje van Immolab bij onze opdrachtgevers. In het kader van waterveiligheid en legionella preventie bezoek je dagelijks verschillende locaties voor het controleren van keerkleppen. De klanten zitten landelijk, maar met name in de Randstad.

Een goed functionerende keerklep is essentieel voor onze klanten, en jij kunt dat met jouw technische expertise leveren. Geen dag is hetzelfde en je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Of je nu een controle uitvoert of een probleem oplost, je past je moeiteloos aan.

Onze klanten vind je met name in de zorgsector, maar ook appartementen- en sportcomplexen horen erbij. Bij ons kom je te werken in een energiek en toegewijd team. We delen een gezamenlijke passie voor techniek en klanttevredenheid. Samen gaan we voor het beste resultaat en een tevreden klant!

DIT KRIJG JE ALS KEERKLEP CONTROLEUR

 • Een fulltime salaris tussen de € 2.500,- en € 3.000,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een goed uitgeruste bedrijfsbus;
 • Leasefiets regeling met een korting van gemiddeld 33%;
 • Voordelig sport abonnement met korting voor jou en jouw gezinsleden;
 • Een iPad en iPhone;
 • Goede pensioenregeling via Allianz.

DIT BRENG JE MEE ALS KEERKLEP CONTROLEUR

 • In deze functie ben je regelmatig op pad en kom je in direct contact met onze klanten. Daarom zijn klantvriendelijkheid en een representatieve uitstraling van groot belang
 • En natuurlijk is een geldig rijbewijs B een must
 • Bij voorkeur heb je ervaring met het controleren van keerkleppen
 • Je zet die extra stap om ervoor te zorgen dat je resultaten van topkwaliteit zijn
 • Je denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen en je bent proactief in het oplossen van problemen.

Over Immolab

Immolab is gespecialiseerd in bacteriologisch-, chemisch- en fysisch onderzoek van water- en luchtinstallaties. Immolab maakt onderdeel uit van de Sansidor groep, een netwerk van professionele bedrijven die actief zijn op het gebied van water, lucht, infectiepreventie, elektra en gebouwinspecties. Bij Immolab werken in totaal zo’n 40 medewerkers, in zowel de binnen- als buitendienst.

Interesse?

Ben jij een sterke teamspeler met leiderschapskwaliteiten, vol energie en toewijding én klaar om de uitdaging aan te gaan? Dan willen we jou graag ontmoeten! Solliciteer vandaag nog en wie weet word jij onze nieuwe Keerklep controleur. Voor vragen kun je contact opnemen met onze Recruiter Lilian Latul via vacatures@sansidor.nl.

Ben jij de perfect fit?

Solliciteer hier dan direct

Deel deze vacature:

Een greep uit onze klanten

Onderstaand een kleine selectie uit de opdrachtgevers waar we voor mogen werken.