Over Immolab

Immolab is een onderzoek- en adviesbureau gespecialiseerd in water- en luchtonderzoek van het binnenklimaat bij bedrijven en instellingen. Wij zijn gevestigd in Krimpen aan den IJssel en opgericht in 2000. Op dit moment bestaat onze organisatie uit ongeveer 35 medewerkers.

 

Onze klanten zijn onder andere installateurs, zorginstellingen, overheidsinstellingen, vastgoedbeheerders en het bedrijfsleven. Bij Immolab denken wij graag met onze opdrachtgevers mee in het bieden van passende oplossingen als het gaat om afwijkingen in de water- en luchtkwaliteit van gebouwen.

 

Bij onze opdrachtgevers onderzoeken wij het binnenklimaat en geven hier een passend advies over. Het werken in een gezond binnenklimaat is van essentieel belang voor u en de werk- en leefomgeving. Tevens kan het werken in een gezond binnenklimaat leiden tot vermindering van het ziekteverzuim en daarmee een verbetering van de arbeidsprestaties.

In het kader van Legionellapreventie beschikken wij over alle benodigde certificeringen om hierover te mogen adviseren. Daarnaast beschikken wij over een eigen accreditatie voor de ISO 17025 waardoor onze eigen medewerkers bevoegd zijn tot het verrichten van de Legionella monsterneming.