Kwaliteit

Een gegarangeerd goede uitvoering

EIGEN ACCREDITATIE (L 559)

Een gegarangeerd goede uitvoering

Als één van de weinige Legionella adviesbureaus in Nederland beschikt Immolab over haar eigen accreditatie (L 559). Door deze accrediatie mogen onze eigen medewerkers op locatie de Legionella monstername verrichten én een geaccrediteerde temperatuurmeting uitvoeren. Hiermee onderscheiden wij ons van overige Legionella adviesbureaus welke in veel gevallen dergelijke werkzaamheden uitbesteden. Door de Legionella monstername in eigen beheer uit te voeren raken onze opdrachtgevers vertrouwd met onze technische collega’s, kennen onze technische collega’s de contactpersonen én de locatie waardoor begeleiding op locatie vaak overbodig wordt en kunnen wij snel schakelen bij calamiteiten.

Ons accreditatie certificaat en overige certificeringen zijn hieronder weergegeven en tevens hier te downloaden. De actuele scope van onze accreditatie (L 559) is terug te vinden via deze link, in zowel het Nederlands als Engels.

Certificaat RvA Immolab L 559

Accreditatie (L 559)

Ter behoeve van: het onder eigen accreditatie (L 559) mogen nemen van Legionella monsters en het verrichten van temperatuurmetingen

BRL6010:2018

BRL6010:2019

Ter behoeve van: opstellen Legionella risicoanalyse en beheersplannen

VCA Immolab

VCA* certificering

Ter behoeve van: het verrichten van onze werkzaamheden conform VCA

Een greep uit onze klanten

Onderstaand een kleine selectie uit de opdrachtgevers waar we voor mogen werken.