Gijsen Advies en BCO Brandpreventie zijn onderdeel van Sansidor geworden!

26 april 2021

Na een eerste verkenning, mooie gesprekken en een intensieve periode van uitwerken, gaan we onze krachten bundelen: Gijsen advies en BCO Brandpreventie worden onderdeel van Sansidor. De brandpreventie en wateractiviteiten sluiten naadloos aan bij de TIC activiteiten van Sansidor en passen perfect binnen de Buy and Build. Together.-strategie van Sansidor. Het aansluiten bij een TIC netwerk vanuit BCO Brandpreventie en Gijsen advies, maar wel als zelfstandige bedrijven, en met grote betrokkenheid van Henk en Mark past exact in de wens om een volgende fase als bedrijf in te gaan. Gericht op groei en ontwikkeling. Mooie toegevoegde waarde voor de klanten, kansrijk voor de medewerkers en als ondernemers een gewenste stap!

Ik schreef er eerder al eens een artikel over – https://bit.ly/2PXC4Rr – bedrijven zijn net mensen en een overname is net een relatie. Zo is de verkenning ook gestart. Sansidor is als TIC netwerk ontstaan vanuit de ambitie om te groeien door bedrijven in de sectoren testen, inspecteren en certificeren toe te voegen aan haar portfolio. Zo kan een snelle groei worden gerealiseerd, maar we verkiezen wel een vorm waarbij de bedrijven veel eigen identiteit behouden en vaak de verkopende ondernemer een vorm van betrokkenheid houdt. Met deze missie in gedachte zijn Henk en Mark – de eigenaren – benaderd onder het genot van het spreekwoordelijke kop koffie en met de vraag of een verkenning tot toetreden opportuun was. Het flirten was begonnen. Een simpele vraag, maar een antwoord welke veel afwegingen kent.

Henk en Mark hebben een mooi bedrijf opgebouwd. Met een mooie footprint en gerespecteerde naam als water (legionella) onderzoek en inspectie bureau. Waaruit in de loop der jaren BCO Brandpreventie is ontstaan met als hoofdtak de controle en aanpassingen van kleine blusmiddelen en noodverlichting. Het gesprek kwam op het juiste moment. Zoals veel ondernemers komt er een moment in je carrière waarop de keuze komt, zelfstandig verder groeien of aansluiten bij een organisatie.

Binnen de Sansidor formule waarbij bedrijven worden toegevoegd maar er geen harde lijn is met betrekking tot integratie of aanpassen van een werkwijze, werd steeds meer aansluiting gevonden en was het gevoel goed. Dit zou de partij zijn om verder te kunnen groeien een eigen aansturen te behouden en ook financieel als aandeelhouder te kunnen participeren en tegelijk mee te kunnen liften op de groeiambitie en de ondersteun vanuit Sansidor. Ook sprak het aan om met andere ondernemers uit het vakgebied op te kunnen gaan trekken.
Zodra het gevoel goed was en de richting duidelijk was er uiteraard het moment van formaliseren. Onderzoek en verdieping, en contracten en afstemmingen. We waren in ondertrouw.
En nu is het zo ver! Gijsen Advies en BCO Brandpreventie zijn onderdeel van Sansidor. Henk en Mark blijven betrokken, ook als aandeelhouder, en blijven de organisatie aansturen. We blijven de klanten op de eigen wijze bedienen en de medewerkers blijven betroken vanuit BCO en Gijsen. De komende periode gaan we kijken welke ondersteuning geboden kan worden vanuit Sansidor en kijken we ook hoe we de brandpreventie activiteiten breder kunnen inzetten. We zijn getrouwd!
Voor meer informatie kijk ook op: www.gijsenadvies.nl en www.bco-oss.nl

We kijken met veel ambitie uit naar de toekomst. Voor vragen over de toevoeging van Gijsen Advies en BCO Brandpreventie neem contact op met Udo Waltman. Maar ook bij interesse of het aangaan van de verkenning om een gerelateerd inspectie bedrijf of laboratorium toe te voegen aan Sansidor, staan we je graag te woord. Wie weet waar die flirt toe kan leiden…..
Udo Waltman. uw@immolab.nl 06 51 11 98 08

Deel dit nieuwsbericht op Social Media